Laat je software testen door een software tester

Je hebt een website, een webapplicatie of maatwerksoftware ontwikkeld. Uiteraard laat je de software testen door een software tester. Waarom? Een software tester kijkt anders naar een applicatie. Een software tester zoekt naar bugs in de software als een gebruiker die je niet wilt tegenkomen. Daarom levert professioneel software testen meer resultaat. Je wilt per slot van rekening niet dat de klant bugs in de software ontdekt.

Hoe werkt het?

Wil je jouw software testen laten doen door een software tester van Steps Quality Services? Dan neem je contact met Steps Quality Services op. We bespreken eerst wat voor een applicatie er getest moet worden. Een nieuwe website testen wordt bijvoorbeeld anders aangepakt dan regressietesten uitvoeren. Op basis van de informatie bepalen we een inschatting van de benodigde tijd. We bespreken de voorwaarden en hoe de fouten gerapporteerd worden. En na een wederzijdse goedkeuring begint Steps Quality Services met de software testen.

De investering is slechts 50 Euro*!

Ja, dat lees je goed. De investering is slechts 50 Euro per uur*. Waarom zo goedkoop? Omdat we een paar eenvoudige voorwaarden hebben. Waaronder dat Steps Quality Services zoveel mogelijk remote test en flexibel werkt. Remote werken doen we al jaren. Dat werkt fantastisch. Flexibel werken is voor zowel de testers als jij als klant essentieel. Moeten we op locatie zijn, dan gelden uiteraard andere tarieven.

Haal meer uit een software test door een software tester

Software ontwikkelen is gaaf! Software testen is dat niet, vinden ontwikkelaars. Steps Quality Services vindt software testen juist wel gaaf! Steps Quality Services werkt dan ook met echte software testers met veel ervaring. Dat zie je dan ook terug in de resultaten. Een software tester vindt meer bugs in de software. Vaak vreemde edge cases. En dat zijn de bugs in de software die klanten ongetwijfeld als eerste zullen vinden.

Plan het software testen door een software tester

Ben je een beetje overtuigd? Of wil je eerst nog even verder praten? Plan hieronder een afspraak. We nemen dan snel contact op en bespreken al jouw vragen en gewenste details.

Naam (*)

Email (*)

Onderwerp

Bericht

Algemene voorwaarden.

Testhuis voert de opdracht op afstand/remote uit.

Testhuis voert de opdracht op flexibele tijden uit.

De aanvrager zorgt dat de testapplicatie en randinformatie beschikbaar is voor Testhuis.

Zowel de aanvrager als Testhuis kunnen te allen tijde de opdracht beƫindigen

De aanvrager is eindverantwoordelijke voor de kwaliteit van de software. Ondanks testen kunnen er fouten in de software blijven zitten.

Software testen kan de applicatie kapot maken. De aanvrager accepteert dat uitdrukkelijk.

Testhuis levert een inspanningsverplichting, geen resultaatverplichting.

www.hanssteps.nlwww.testhuis.comwww.facebook.com/testhuis

*Onder voorwaarden