Plan een gratis brainstormsessie over testen

Hoe ga jij in tijden van corona, maar ook de tijd erna, jouw software testen? Dat is een testvraagstuk waar je een brainstormsessie aan wilt wijden. Welke applicaties kun je remote testen? Wat moet je regelen om testen mogelijk te maken? Hoe leg je het beste de testresultaten vast? En hoe kun je remote agile testen?
Uiteraard kunnen er standaard antwoorden gegeven worden op vragen rond software testen, maar daar heb jij als manager of ondernemer natuurlijk niets aan. Je wilt het liefst dat iemand met je meedenkt hoe jij het beste binnen jouw organisatie het softwaretesten kunt organiseren. Plan daarom een gratis brainstormsessie over testen.

Hoe pakken we de brainstormsessie over testen aan?

Een brainstormsessie over testen starten we met een introductie over de software die getest moet worden. Wat voor een soort applicatie moet getest worden? Hoe pakte je het testen eerst aan? Gewoon een paar basis testvragen.
Daarna gaan we in kaart brengen wat de testuitdagingen zijn. Waar loop je tegenaan bij het testen van de software? Wat zijn de organisatorische beperkingen? En zo zijn er nog wel meer vragen.
Als we zo een goed beeld hebben van het testvraagstuk gaan we op zoek naar de mogelijkheden bij het testen van de software, waarbij we de onmogelijkheden niet achterwege laten.

De voordelen van een brainstormsessie over testen.

Wat jij haalt uit een brainstormsessie over testen is een berg met ideeën hoe je het softwaretesten kunt aanpakken. Gericht op jouw organisatie en jouw specifieke situatie. Of je vervolgens de testideeën in praktijk gaat brengen is natuurlijk geheel aan jezelf. Bij de testuitvoering kan Steps Quality Services je naar alle waarschijnlijkheid ook helpen.

Een brainstormsessie over testen is nu helemaal gratis?

Een brainstormsessie over testen vereist normaal gezien een investering van 275 Euro. Maar, er zijn genoeg zaken waar ondernemers zich in de huidige tijd druk over zullen maken. Daarom biedt Steps Quality Services een brainstormsessie over testen tijdelijk helemaal gratis aan.

Plan een gratis brainstormsessie over testen met Steps Quality Services.

Maak gebruik van deze gratis brainstormsessie hoe je software testen het beste kunt gaan aanpakken. Wij hebben de nodige ideeën en passen onder andere remote testen zelf al toe. Vul het contactformulier in voor een brainstormsessie over testen. We plannen deze met veel plezier voor je in.

Je naam (*)

Email (*)

Onderwerp

Bericht